Hi,
订阅
报纸
纸质报纸 电子报纸
手机订阅 微商城
英语
学习
mr007客户端 翻译协作
mr007客户端 国际学校
口语
演讲
精彩视频 名人演讲
演讲技巧 口语训练营
教育
资讯
新闻资讯 语言文化
备课资源 经验交流
用报
专区
中学Teens
小学Kids
教案 课件 试题考试指导
高中    高一    高二    高三     |     初中    初一    初二    初三     |     小学         |     画刊    
初二教案 第585期
发布时间:2017-06-12

初二16-17年第44期总第585期教案Decision on climate (P2)Pre-readingWhat are causes of climate change?Natural causesVolcanic eruptions 火山爆发Ocean current  海洋洋流Earth orbit changes地球轨道变化 Human causesDeforestation 森林砍伐Man-made greenhouse gasesCarbon dioxide emissions 二氧化碳排放 Have you seen any movies about climate change? While readingChoose the answer:1. When did Trump first state his intention to quit the Paris agreement?A. On June 1.B. Last month.C. During the election.D. When he took office. 2. What does the second paragraph mainly talk about?A. How the US joined the agreement.B. Why the Paris agreement is important.C. What the Paris agreement is.D. What problem Earth is facing. 3. What is Macron’s attitude toward Trump’s decision?A. He supports Trump’s decision.B. He is against Trump’s decision.C. He praises Trump for his decision.D. He has no comment on Trump’s decision. 4. What can we tell from the story?A. The US will start another Paris Agreement.B. The Paris Agreement didn’t come into effect until 2017.C. China will quit the agreement in the future.D. Scientists warn that the US quitting the agreement is dangerous.  Word in use根据中文提示完成句子。1. Whenever you ______ him, he always has an excuse.  你批评他, 他总有说头儿.2. He's not the sort of man who would ________ his word.   他不是那种不守信的人 。3. We need to take _________ for looking after our own health.  我们必须对自己的健康负责。4. The fires are ____ to deforest the land.  这些火灾很可能会毁掉这片土地上的森林。 Post-readingDiscussion:Name some ways to solve climate change1) clean energy innovation2) investment in clean energy3) making good on our commitments in Paris4) working with international partnersDress your best for the races (P4)Pre-readingSome international horse races (Show pictures)1.Epsom Derby (UK)2.Breeders’ Cup Classic (USA)3.Prix de L’Arc de Triomphe(France)4.Dubai World Cup (Dubai) While readingChoose the answer:1. Why is Royal Ascot different from horse racing in other countries?A. It's a popular sport and social event. B. It's usually held on a weekend.C. People can watch it on a grassy field.D. There are some special guests that watch it. 2. Who can NOT win money from horse racing?A. Jockeys.B. Horse trainers.C. Horse owners.D. Horses.  3. What does the fourth paragraph talk about?A. The importance of horse racing.B. The dress code at the races.C. How creatively people dress.D. The wonderful hats at the racecourse. 4. What does the writer think of race days in Australia?A. They’re boring.B. They’re very fancy.C. They’re enjoyable.D. They’re educational. Word in use用所给词的适当形式填空。consider, compete, thanks to, be sure to1. ________ store them carefully, as they bruise easily. 2. You do have to _______ the feelings of those around you. 3. I'm a very _________ person and I was determined not be beaten. 4. _______ that job, I became an avid reader. Post-readingIdioms about horses1. A dark horseWe never expected that he would be the champion in the race. He was such a dark horse.2. A horse of another colorTaking the exam is one thing but passing it is a horse of a different color.3. Don't put the cart before the horseThere's no point trying to write the report when you haven't got a clear idea of what to write. You don't want to put the cart before the horse. Quietest place on Earth (P6)Pre-readingWhat places are best when they are silent? While readingChoose the answer:1. Where is the quietest place on Earth?A. A room in the woods.B. An empty room anywhere.C. A room at the Microsoft office.D. A room in a school library.2. Why is the room so quiet?A. Because the room measures -10 decibels.B. Because the room can reflect most sound waves.C. Because speakers keep out noises from the outside world.D. Because its walls, ceilings and door can absorb sound.  3. Which statement is TRUE according to the passage?A. People can have a great sleep in the quiet room.B. People can hear their own lungs in this special room.C. People feel uncomfortable when they enter the room.D. People can stay in the room for hours at a time. Word in useFill in the blanks.1. The trees are  _____ ____(防止……进入)sunlight.2. I  _____(承认) my own shortcomings.3. They will have to _____ (忍受) the misery of living in constant fear of war. 4. We will begin at the  _______ (正常的)time. Post-readingThe Most Extreme Places On Earth (Show pictures)         1.The coldest place in the world: Vostok Station, Antarctica.2.The hottest place in the world: Death Valley, California.3.The wettest place in the world: Mawsynram, India.4.The driest place in the world: Atacama Desert, Chile.5.The place with the longest name in the world: Taumatawhakatangi­hangakoauauotamatea­turipukakapikimaunga­horonukupokaiwhen­uakitanatahu, New Zealand. 答案解析P21. C。由第1段第1句 “During the US presidential election, Donald Trump said …out of the Paris climate change agreement (协定) ”可知。2. C。通读第2段可知介绍了Paris agreement的相关信息。3. B。由第四段第1句 “Leaders across the world also criticized Trump’s decision”可知。4. D。由第三段第1句 “Scientists say Earth is likely to reach more dangerous levels of warming sooner as a result of Trump’s decision. ”可知。 P41. D。由第2段第1句“But this one in England is different from the rest, thanks to some very special guests”可知。2. D。由第3段第1句“Jockeys, horse trainers and horse owners can win lots of money ”可知。3. B。由第4段第2句“The dress code is very strict…”可知。4. C。倒数第二段第二句“It is a fun place to meet your friends, listen to live music, enjoy some food and drinks and watch the races”可知。 P61. C。 由首段第3句“A room at the Microsoft office in Washington, US, has been recognized by the Guinness World Record as the quietest room in the world ”可知2. D。 由 第2段最后一句 “They can absorb sound and stop sound-wave reflection”可知。3. B。 由倒数第二段最后一句“You’ll hear your heart beating, sometimes you can hear your lungs, or hear your stomach gurgling loudly”可知。

Most Popular

 

 
最近解决翻译问题


 


标题
内容
关闭
内容
联系我们   |    广告业务   |   演讲比赛   |   合作伙伴   |   关于我们   |   手机访问   |   全站链接   
有意与本网站合作者,有关合作事宜请联系我们。未经21mr007客户端书面授权,请勿转载或建立镜像,否则即为侵权。
主办单位:中国日报社 Copyright www.i21st.cn All Rights Reserved 版权所有 复制必究   京ICP备13028878号-12   京公网安备 11010502033664号


mr007客户端